Sadlar om

Efter en tids fundering och ett års tystnad på bloggen sadlar jag nu om och kommer tillbaka. Inredning ligger mig fortfarande varmt om hjärtat men en ny låga brinner inom mig, självhushållning. Redan innan Mandelmanns trädgård börjades sändas på tv4 hade intresset för självhushållning och odling börjat gro inom mig. Därför byter jag nu huvudämne här på bloggen till min nya passion som jag brinner för och som jag är beredd att ägna lite tid till att skriva om här på bloggen. 
 
För er som är nya på bloggen och ruskar oförstående på huvudet, HEJ! Välkommen hit, mitt namn är Karolina. Jag är 23 år gammal förskollärarstudent som tillsammans med min sambo F och hunden Hugo bor på gården Ljunghill. Här har vi bott i lite mer än två år och jag är inne på mitt tredje år som grönsaksodlare. Min dröm är att bli självförsörjande med så mycket som jag bara kan men huvudsakligen på grönsaker, kryddor och bär. Då F är pälsallergiker så är kor,får,getter och grisar inget alternativ för oss. Däremot så ska familjen utökas med tre höns och en tupp i början av sommaren så ägg är också en sak jag vill bli självförsörjande på.
 
 
Här på bloggen kommer ni få följa mina projekt och ideér som har med självhushållning och trädgård att göra. Våren är fullproppad med både projekt och frön som ska sås, hoppas ni finner mina inlägg intressanta och att ni som själva går i tankarna på att börja odla kan få en hjälp på traven. 
 

Kommentera här: